Christian Horn

Selvledelse & Ledelse

Selvledelse er gennem de senere år blevet et af de mest brugte buzzword i danske organisationer - og blandt de forskere og konsulenter, der lever af at arbejde med viden om og holdninger til organisationer. Men hvad er selvledelse egentlig?

 

Christian Horn

 

Ofte defineres selvledelse meget bredt og overordnet eller slet ikke ... Så hvad er det egentlig, så mange siger, de arbejder med, kan hjælpe med at implementere, skriver om, kritiserer m.m.?

Mest udbredt er begrebet blevet brugt som løftestang i organisationer til at at frisætte og skabe mere aktivitet, mens udfordringen for andre organisationer modsat har været, at inddæmme elementer af eksisterende anarki eller tendenser til snakkeklub. Bag begge former for brug ligger ønsket om at skabe bedre (ledelses)rum for og mere kvalitet i medarbejderes beslutninger, handlinger og interaktion.

I foredraget vil Christian Horn, filosofisk og praktisk gennem eksempler, belyse begrebet selvledelse, og han vil ligeledes give sit bud på begrebets mulige videre udviklinger i retning af det, man kan kalde "Selvledelse version 2.0."

Foredragsformen vil være skarpt vinklet, debatterende og uden lange fremmedord. Dermed vil foredraget kunne inspirere til igangsætning eller videre udvikling af arbejde med selvledelse i din organisation.

Beskrivelse af foredragsholderen
Christian Horn er uddannet magister i filosofi og forfatter til bøgerne: Filosofien i hverdagen, 2005 og Humaniora - Erhvervslivets nye grundstof, 2009. Christian Horn har endvidere skrevet en række artikler bl.a. om selvledelse, værdier i organisationer og innovation og arbejder p.t. på sin tredje bog om "Organisationer belyst i filosofisk perspektiv" med udgivelse i 2012.

Christian Horn arbejder professionelt med proces, viden og undervisning i organisationer og har gennem en årrække arbejdet sammen med Middelfart Sparekasse, der gentagne gange er kåret som en af Danmarks og Europas bedste arbejdspladser. Christian Horn er i dag daglig leder af rådgivningsvirksomheden Levende løsninger (Levende løsninger er ejet af Middelfart Sparekasse og Christian Horn).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Christian Horn er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Christian Horn

For booking af Christian Horn ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk