Jan Hellesøe

Tryllekunstner

Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. Han har tidligere ernæret sig som illusionist i Las Vegas og lever i dag af at optræde for firmaer samt private events, holde foredrag, og rådgive teatre om illusioner. Blandt andet har han arbejdet sammen med Rune Klan og Jan Gintberg i tilblivelsen af deres seneste shows. I de senere år har hans interesse været fokuseret på psykologiske manipulationer ved hjælp af trance, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

 

Jan Hellesøe

 

Fra det øjeblik Jan går på scenen, er det umuligt at afgøre om du ser en illusion, bliver hypnotiseret eller manipuleret. Du får ikke kun mesterlig og enestående underholdning, men du får også håndgribelige teknikker med dig hjem, så du selv bliver meget bedre til at spotte en løgn, når du hører den næste gang.

Du bliver klogere, du lærer ting du kan bruge selv, du ser hypnotiske teknikker, mental magi og manipulation udført af en meget omhyggeligt forberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig, men mere end noget andet vil du le af hjertets lyst.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Hellesøe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jan Hellesøe

For booking af Jan Hellesøe ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk