Sjagget

Kim Larsen & Gasolin jamband

Sjagget gør en dyd ud af at levere de kendte hits fra Danmarks rockband nummer 1 på en sådan måde at nostalgien for alvor kommer frem.

 

Sjagget

 

Og hvem vil ikke elske en tur ned af Rabalderstræde mens de med masser af succes synger kvinde min jeg elsker dig. Og som sjagget siger "Gør det noget" at vi gir det bedste til os og vores venner? Nej vel!

Og når det hele så ovenikøbet er krydret med masser af sange fra Kim Larsens egen solo karriere så kan det næppe blive bedre. Så mine damer og herrer, om det er midt om natten eller på byens hotel Sjagget genopliver nostalgien så er dette absolut ikke en chance du må gå glip af.

Så book bandet og oplev nostalgien og strengelegen når Sjagget gir dig et brag af en nostalgisk øretæve, og mine damer og herrer. Det er faktisk en øretæve af den gode slags. Så som Sjagget siger, Ses vi derude! Det tror jeg nok vi gør.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sjagget er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sjagget

For booking af Sjagget ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk