Svend Nicolaisens Orkester Copy

Danseorkester

Lørdag efter lørdag kunne man lytte til middagskoncerten fra Danmarks Radio, med Svend Nicolaisen og hans Orkester.

 

Svend Nicolaisens Orkester Copy

 

Repertoiret er en bred vifte af musik, der strækker sig fra Evergreens til musik af nyere dato. Blandt musiknumrene finder man Evergreens, som Peanuts - There Goes My Ev'rythings - Release Me - C'est Toujours La Même Chanson - When The Moon Comes Over The Mountain, til Samba - Country og Disco-rytmer. Et af de sidste nye musiknumre " A Night Like This" af den kendte hollandske sangstjerne Caro Emerald, bliver et af de nye numre, Orkestret vil spille, og som dagligt kan høres på prorammerne i Danmarks Radio.

Hvem kan ikke huske, og har danset til den herlige La Bostella med hænderne strakt over hovedet og klappet i takt til musikken? Jo, det husker vi alle.

Et af Orkestrets faste numre er Eviva España, som i Svend Nicolaisens tid blev sunget af Orkestrets sangerinde Elisabeth Edberg. I dag synges numret, blandt mange andre, af det nye Orkesters sangerinde Karin Paaskesen

I princippet kan al musik tilegnes "sounden" fra Svend Nicolaisen og hans Orkester. Det er kun at lade Saxofonen spille melodistemmen - lade Hammondorglet lægge undertonen - lade Trompeterne markere musikken, og lade de øvrige Instrumenter få frit løb.

Vi håber, De vil nyde genhøret med musikken, som den blev udført af Svend Nicolaisen og hans Orkester i tiden fra 1932 til 1987, som i dag udføres af det nye Svend Nicolaisens Orkester Copy.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Svend Nicolaisens Orkester Copy er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Svend Nicolaisens Orkester Copy

For booking af Svend Nicolaisens Orkester Copy ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk