Henrik Liep & the soulworkers

Blues Rock

Efter at Blues Rock cd'en Soulworker kom på gaden har sangskriver og komponist Henrik Liep ledt efter en konstellation af musikere, der kunne bakke op om den forestående, live solo Danmarks tour, med pladen.

 

Henrik Liep & the soulworkers

 

Den faste grund ramme, i Soulworkers er Lars Juul på trommer, Allan Werenberg på Bas, Key og hammon rollen bliver besat snarest.

Lars juul er en fantastisk klippefast grund, i denne super konstellation, har utallige jobs, og erfaring i baghånden, når han træder ind i Henrik Lieps Blues Rock verden.

Allan Werenberg, som spiller en del jobs med Lars Juul, har også en meget solid baggrund som super bassist !! i mange forskellige konstellationer.

"Nu er det hele pladen der bliver spillet", siger Henrik Liep, og et par af hans helt egne fortolkninger, inden for Blues Rock genren.

Gå ikke !! glip af denne super blues rock event , og send Henrik Liep & the Soulworkers, afsted på en fantastisk, sommer, Danmarks tourne!

"He loves it ! Dusty And Loud !"

"Ill Rock your Blues , Shoes :)"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Liep & the soulworkers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Liep & the soulworkers

For booking af Henrik Liep & the soulworkers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk