Happiness

Danseorkester

HAPPINESS har som trio den fordel at små og mellemstore virksomheder / arrangører / private har råd til at købe musik når der skal holdes fest. HAPPINESS bruger altid den nyeste teknik optimalt så der er overskud til både at synge og spille når man "kun" er trio. HAPPINESS har altid en behagelig lyd og
en lydstyrke passer til situationen.

 

Happiness

 

HAPPINESS " drengene " har stor erfaring og spillet i lande som Danmark - Norge - Sverige - Finland - Tyskland - Spanien - US Air Base Thule på Grønland.

HAPPINESS bruger altid den nyeste teknik optimalt så der er overskud til at synge og spille når man kun er trio eller kvartet. Skal bruge scene ca. 7 x 3 meter.

HAPPINESS har et stort repertoire som serveres med situationsfornemmelse, humor og et smittende humør samt en sceneoptræden der er meget udadvendt.

HAPPINESS har et moderne udstyr med en behagelig lyd og kan spille for mange gæster. Forstår at skrue både op og ned for lyden så det passer til situationen.

HAPPINESS kommer rundt i de musikalske hjørner med en ambition om at gøre næsten alle mennesker glade.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Happiness er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Happiness

For booking af Happiness ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk