Coffee shop

Leverandør af glad dansemusik

Coffee shop er tilbage på musikscenen - og stærkere end nogensinde! Efter at have holdt en pause fra livet på landevejen, er Coffee shop samlet igen, og med fornyet energi, er orkestret nu parat til igen at underholde det danske publikum som de har gjort det utallige gange før.

 

Coffee shop

 

Leverandør af glad musik til værten's bedste fest- dette er Coffee Shops slogan, og en linie der bliver leveret med appel og spilleglæde hver eneste gang der optrædes.

Coffee Shop er din garanti for et professionelt afviklet arrangement, med fokus på spilleglæde og en glad og hyggelig atmosfære, med en sjov bemærkning over scenekanten.

Coffee Shop leverer en intim stemning imellem publikum og orkester, hvad enten der spilles for 100 feststemte mennesker i det lokale samlingshus, eller for 1500 mennesker til byfesten.

Der spilles over top- professionelt grej, der tilpasses arrangementet både mht. lys og lyd.

Repertoiret spænder vidt, fra sprød folkelig pop med Lars Lilholt spillet under den lyse sommerhimmel,

over klassikere med rock'n roll som Status Quo og Dire Straits, og derfra op til nutidens hits med Rasmus Seebach, Take That og mange flere.

Orkestrets medlemmer, der gør Coffee Shop til et af Danmarks bedste danseorkestre, er dybt funderet i musikkens verden.

Coffee Shop står for alt det praktiske omkring det at få afviklet musikarrangementet på den bedst tænkelige måde for arrangøren,

og det vil sige at der tages fat i de ansvarlige for arrangementet i god tid og der planlægges i god ro og orden,

således at arrangør kan føle sig sikker på et vel afviklet arrangement når dagen oprinder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Coffee shop er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Coffee shop

For booking af Coffee shop ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk