Cartoon Network Show

Børneshow

Cartoon Network Roadshow med Søren
Hvad laver Johnny Bravo, når han holder fri fra Cartoon Network? Hvor meget skal Scooby-Doo egentlig knokle for at få sine Scooby Snacks? Holder Powerpuff-pigerne aldrig fri?

 

Cartoon Network Show

 

Så er der godt nyt til alle Cartoon Network Fans. Børnenes favorit tager på landevejen anført af Søren - kendt fra "Lotte & Søren". - og det ser ud til at blive rigtigt sjovt.

Alle Cartoon Networks stjerner har et travlt og sjovt liv på TV, men nu kan børnene også møde dem i virkeligheden, når Søren rykker ud med sit Roadshow. Det er aldrig til at vide, hvem af Cartoon Network-stjernerne, der kommer forbi, men der er garanti for musik, sange, sjove konkurrencer og overraskelser!

Efter showet kan børnene møde Søren, få en autograf og måske et knus af Scooby Doo.

Søren siger om showet:
"Jeg synes det er vigtigt at det er sjovt for børnene, men også underholdende for forældrene. En oplevelse hvor familien kan tage hinanden i hånden, og hvor der også er mulighed for at deltage undervejs kendertegner et godt show.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cartoon Network Show er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cartoon Network Show

For booking af Cartoon Network Show ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk