ROCKABILLY HEART

Featuring Tamra Rosanes

Dette års måske største musikalske nyhed og nok også den mest spøjse. Tamra Rosanes, Danmarks ukronede country dronning er hoppet på Rockabilly toget og har forenet sine musikalske kræfter med Olsen Den Skaldede Kok og Morten Wittrock.

 

ROCKABILLY HEART

 

Olsen er kendt som Den Skaldede Kok fra Tv, Kogebøger, Foredrag og som musiker i blandt andet The Midnight Blues & Rock It. Olsen spiller trødløse kontrabas og er kendt for sin humor og vilde sceneoptræden.

Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18 år og er en af Danmarks dygtigste Honky Tonk, Rock`n´ Roll pianister. Morten Wittrock har i en årrække styret Wittrock band som b.la har indspillet 2 cd'er med Jes Holtsø, hvor Wittrock har skrevet og produceret musikken. Morten Wittrock har desuden Turneret med Amin Jensen og har indspillet/produceret et utal af cd'er I Danmark og USA

I 2011 udgav Morten Wittrock og Olsen Rock It at Christmas som var en støtte cd, hvor pengene fra overskudet gik ubeskåret til Børnenes Kontor, på cd'en medvirkede b.la Keld Heick, Mike Tramp og en perlerække af danske kunstnere. Pladen blev på 4 uger spillet mere end 400 gange i radioen og det bliver jo nok jul igen, så igen i år vil der være en tanke til Børnenes kontor.

Tamra Rosanes spillede sit første job på Visevershuset i Tivoli da hun var blot 19 år gammel. Siden har hun spillet og sunget sin ind i Danskernes hjerter og er blevet folkeeje. Hun har spillet med Brødrene Olsen, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, osv. Tamra har også modtaget en Grammy og har netop fejret 40 år på landevejene. Tamra er en af de hårdest arbejdende kvinder i Dansk showbis og er en ildsjæl for den gode musik og er top professionel på scenen hvor hun har det som en fisk i vandet.

Sammen har de tre sat et forrygende show sammen. Showet forener den gode gamle 50 er Rock `n roll og country tradition er et show der gør alle glade i låget. Om showet er der sagt, en springfuld energi oplevelse, der sparker.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på ROCKABILLY HEART er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på ROCKABILLY HEART

For booking af ROCKABILLY HEART ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk