Tyrolerband - Tyrolerorkester

musik og underholdning med jodle og fællessang

Tyrolerband er Danmarks eneste tyrolerorkester med original Oberkrainer besætning. Tyrolerband er orkesteret der gør sit til at få det hele op i stemningen som hvis man sad på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig.

 

Tyrolerband - Tyrolerorkester

 

Tyrolerband består af 6 musikere på sang klarinet trompet harmonika guitar og tuba. Her er orkesteret der gør sit til at få det hele op i stemningen som hvis man sad på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig.
Tyrolerband består af rutinerede musikere der brænder for denne type orkester, og orkesteret er en helhedsoplevelse når man ser og høre dem. Alt er gennemarbejdet lige fra deres repertoire til deres tøj og de østrigske traditioner de tager med sig på scenen.
De er alle glade spillemænd der elsker at optræde og har altid en munter bemærkning i ærmet.

Orkesteret opstod i 2010 med det formål at udbrede kendskabet til denne folkelige livsglade musikgenre.

Tyrolerband har i deres korte levetid opnået stor succes. De har spillet til alt lige fra den lille privatfest til den store oktoberfest og mange firmaarrangementer. I 2011 indspillede Tyrolerband sin første cd som blev taget godt imod og orkesteret kommer med deres cd nr.2 i nær fremtid.

De spiller et stort originalt repertoire af ægte østrigsk tyrolermusik og populær musik i egne tyrolske fortolkninger. Dertil kommer en masse herlige fællessange alle kan synge med på imens der gynges med.

Tyrolerband har turneret i Østrig i 2012 på det østrigske orkester Alpenspektakels hjemmebane. Dette gjorde blandt andet at et tæt samarbejde opstod.

Tyrolerband kan bookes til firmafesten, byfesten, privatfesten, i foreninger, i indkøbscentre eller den som et anderledes festligt indslag til den sjove fest. Ydermere er orkesteret flittig benyttet på aktivitets centre/plejehjem hvor det ældre publikum nyder Tyrolerbands musik.

Tyrolerband kommer fra Københavns området men optræder i hele landet. Orkesteret optræder op til 3x45 min. Man kan evt. kombinere det med en af de Dj's som Tyrolerband har gode erfaringer med.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tyrolerband - Tyrolerorkester er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tyrolerband - Tyrolerorkester

For booking af Tyrolerband - Tyrolerorkester ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk