Nielsen & Grip - Jeg gik mig ud en sommerdag at høre

En inderlig og forførende kirkekoncert

To af dansk folkemusiks mest interessante sangstemmer tager i 2013 på koncertturne til landets sogne, menigheder og folkekirker. Sussie Luscinia Nielsen og Mathias Grip har skabt en vital kirkekoncert med vidunderlige salmer, smukke folkeviser og folkelige sange, og giver et frisk bud på en spændende og inderlig kirkekoncert.

 

Nielsen & Grip - Jeg gik mig ud en sommerdag at høre

 

Nielsen & Grip tryllebinder, som kvinde og mand, yndefuldt og sensuelt såvel som forførende og maskulint, med deres fortolkninger af vores smukke danske sangskat. De formidler deres fælles dybe fascination af vores arvesølv og kirkelige sangtradition med stor kunstnerisk integritet og helt fri for berøringsangst.

Repertoiret byder på smukke kendte salmer og betagende nyfortolkninger fra Den Danske Salmebog og Højskolesangbogen, og giver publikum en helt unik oplevelse i landets kirkerum.

Sussie Luscinia Nielsen
Sangerinde med udgangspunkt i den irske sangtradition. Nyfortolker af gamle danske digte og middelalderviser. Modtog i 2007 en DMA - Folk for "Årets Visealbum". Forbereder sin fjerde soloudgivelse med egne sange på engelsk.

Mathias Grip
Søn af visesanger Erik Grip og nok bedst kendt for sine markante versioner af kendte folkeviser eller som den charmerende forsanger i bandet Sange i Stereo. Udsender i 2013 sit tredje soloalbum med moderne folklore-versioner med tekster af Grundtvig, Thøger Larsen, Jeppe Aakjær, m.fl.

Besætning:
Med sig på scenen har Nielsen & Grip et dejligt lille orkester bestående af violinist Ditte Fromseier Hockings, guitarist Sigurd Hockings og pianist Christian Bøtker.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nielsen & Grip - Jeg gik mig ud en sommerdag at høre er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nielsen & Grip - Jeg gik mig ud en sommerdag at høre

For booking af Nielsen & Grip - Jeg gik mig ud en sommerdag at høre ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk