Kristian Rusbjerg

Harmonikaspiller

Med over 20 års musikerfaring er der et stort repetoire at tage fra. Lige fra franske musettevalse og manouche, italienske tarantella'er, spanske pasodobler, svenske valse, danske viser, østriske tyrolerpolkaer og meget, meget mere.

 

Kristian Rusbjerg

 

Kristian Rusbjerg er autodidakt og har spillet harmonika det meste af sit liv. Han er vinder af musikkonkurrencen Frosini Grand Prix i '97, '98 og '99, men begyndte for alvor sin musikalske karriere i 2001 med en stor pladekontrakt og adskillige udgivelser til følge med hitpladerne "Harmonikatræffere", der resulterede i intet mindre end 1 guldplader og 1 platinplade, en nominering til en Danish Music Award og et samlet salg på omkring 100.000 CD'er.

Kristian Rusbjerg spænder over mange musikalske genrer og spiller i dag i et utal af sammenhæng, men er nok først og fremmest kendt for sit samarbejde med "Dræsinebanden, duoen Kristian & Jens Peter og Peter Vesth.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kristian Rusbjerg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kristian Rusbjerg

For booking af Kristian Rusbjerg ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk