Kalle Brandt

NY EP "Det går nok"

Sangeren Kalle Brandt , er født og opvokset i en lille fiskerflække , Årsdale lidt uden for Svaneke på solskins øen Bornholm.

 

Kalle Brandt

 


Det går nok
Kalle havde optrådt rundt omkring til diverese arrangementer både solo og band, indtil familien Danmark pludselig en aften i 2003 lærte ham at kende som "Det skrigende postbud". Kalle Brandt tog samtlige stik hjem i TV programmet Stjerne for en aften, med det - uden sammenligning - bedste repertoire i hele konkurrencen.

Tv-succesen førte Kalle Brandt til København. hvor han gik i gang med at skabe sit eget band og sin debut cd. Cd'en "På vej" kom ud i efterår 2010 hvor flere numre blev playlistet på P4 bla "Smukke kvinde" og en lang Danmarks turne startede. Nu er er Kalle tilbage på Bornholm og er lige blevet færdig med en EP hvor et af numrene "Det går nok" er røget lige en på 1 pladsen på dansktoppen som så har givet en masse omtale på TV2 Bornholm, DR Bornholm, P5, P4 og øvrige Danmark. Der har nummeret ligger nu i 6 uger.
Kalle Brandt tager rundt og spiller med band til alle fester. Genren er dansevenligt blues/rock-pop som henvender sig til mange mennesker

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kalle Brandt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kalle Brandt

For booking af Kalle Brandt ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk