Schrøder & Kholghi

Musikalsk comedy-show i særklasse

Med Schrøder & Kholghi ved man aldrig hvad der kan ske. Men en ting er sikkert, de to entertainere leverer et hamrende musikalsk og energisk comedy show!

 

Schrøder & Kholghi

 

Showet består af en perlerække af deres parodier og vanvittige figurer, og er en unik blanding af komik, standup, musikalske pletskud og ekvilibristiske gags. Schrøder & Kholghi, der efterhånden har begejstret mere end 100.000 publikummer, præsenterer nu et tempofyldt show, skræddersyet til firmafester, julefrokoster, arrangementer m.m. Varighed 30-45 min.

Pressen skrev:

Farshad Kholghi leverer energisk entertainment, vanvittige karakterer og satiriske vendinger. Den mand har potentiale til et one-man-show!
Mikkel Schrøder Uldal underholder med sit store musikalske talent, er en fremragende sanger, og leverer morsomme skæve indfald på scenen. Han er en af landets absolut bedste entertainere!
"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Schrøder & Kholghi er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Schrøder & Kholghi

For booking af Schrøder & Kholghi ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk