Selvsving

Aktuel satire med Selvsving - live ...

Oplev Selvsving - live - knivskarp, hylemorsom og så handler det om dig!
Danmarks skarpeste satire-hold - P1's legendariske Selvsving - optræder nu også live til firmafester og foreningsarrangementer.

 

Selvsving

 

Til daglig huserer de i radioen med lyn-aktuelle og spiddende sketches og sange om alt hvad der sker i samfundet. Politikere, modefænomer, tidens tendeser og menneskers almene dårskab står normalt for skud.

Men når Selvsving optræder live handler det om dig og din nærmeste verden.
Få dit helt eget satireshow, hvor alt det du og dine medarbejdere kender, bliver sat under komikkens skarpe lys.

Selvsving interviewer inden showet den eller de personer, der er ansvarlige for arrangementet, og så skriver holdet store dele af showet direkte til det aktuelle publikum. Og I får også en sang skrevet specielt til arrangementet.

Selvsving er Lars le Dous, Oliver Zahle og Jens Korse - tre mænd i smoking der leverer knivskarpe sketches fra scenen - plus en eller flere sangere til at lever den musikalske side.

Hvad sker der når Selvsving lader en parodi på tidens politikere møde jeres direktør?

Hvilket af tidens pophits kan pludselig handle om dig og dit firma?
Hvordan går det når naturprogrammerne fra TV kommer forbi og undersøger arternes indbyrdes kampe på din arbejdsplads.
Og hvorfor handler reklamerne pludselig om jeres produkter?

Selvsving går til biddet og skræddersyr showet til netop dette publikum. Det er sjovt, skarpt og ikke alt for kærligt - og alt sammen leveret med glimt i øjet og masser af grin.

Mange efterspørger den politiske og aktuelle satire, men den lever i bedste velgående på radio og kan nu også bookes til div. arrangementer

Der har satireprogrammet "Selvsving" med kæmpe succes hærget først P3 og nu P1 i efterhånden rigtig mange år. Helt tilbage fra sang-klassikere som "Jeg Troede Du Var Ib Michael" og "Nord-Vest" frem til føljetonen om Anders Fogh og hans hårdtprøvede spindoktor har Selvsving svunget satirepisken over tiden, politikken, dumheden og dem, der står bag.

MÆNDENE BAG SELVSVING

LARS LE DOUS
Lars er oprindelig skrivemaskinemekaniker, men af en eller anden grund holdt folk op med at bestille farvebånd. Kom senere til Børneradio hvor han var vært i flere år. Derefter til P3 voksenradio hvor han blandede journalistik og satire. Startede i 1995 Selvsving på P3 sammen med Oliver Zahle. I dag laver Lars udover Selvsving på P1 egne shows - blandt andet "Overlevelseskursus med Richard Dralon" samt "Jan & Hurra - Dansktop Fra Bunden"" med Rasmus Finsen og Jens Korse.

OLIVER ZAHLE
Oliver blev fundet af Lars le Dous på et dørtrin foran Børneradio og har siden hærget DR med sketches på TV og radio. De voksne er blevet underholdt bandt andet i samarbejde med Mikael Bertelsen i "De Uaktuelle Nyheder" og "Bertelsen - DR2's talkshow". Sammen med Jens Korse har Oliver også været bagmand på flere andre satireprogrammer som "Fjernsyn For Voksne" og "Zahles Top 10". Børnene har nydt godt af serier som "Ruben - drengen der kan tale med ting" og tv-serien "MAX". Lige nu står den på Kryster Kartel og så selvfølgelig Selvsving hver fredag

JENS KORSE
Jens er uddannet journalist men er alligevel rigtig flink. Har en fortid som fjerdedel af Onkel Dum & Bananerne og turnerede derfor i flere år iført både herre- og dametøj. Har levet af at skrive satire i de sidste 15 år, og har stået bag alt fra satire som "Bertelsen - DR2's talkshow", "De Uaktuelle Nyheder" og "Fjernsyn for voksne" over radio-tegneserier, hørespil, "Jan & Hurra" og bøger til film og børne-tv - senest serien "Max" på DR.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Selvsving er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Selvsving

For booking af Selvsving ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk