Tribute to Papa Bue

Jazzorkester - jazzkoncert

Tribute to Papa Bue
Efter Papa Bues død 2. november 2011 fik hans Viking Jazzband mange henvendelser fra arrangører fra både ind- og udland, der ønskede at afholde mindekoncerter for den store danske jazzviking.

 

Tribute to Papa Bue

 

Papa Bue's Viking Jazzband har gennem mere end 50 år været Danmarks mest kendte jazzband og opnåede en bred folkelig popularitet og et pladesalg i millionoplag. Melodier som "Nyboders pris", "Everybody Loves Saturday Night", "Sidder på et værtshus" og temaet fra Olsen-bande-filmene er i dag "danske evergreens". Samtidig oplevede Papa Bue usædvanlig succes i det store udland, hvor de turnerede i 30 lande og bl.a. fik overrakt byens nøgler i jazzens fødeby af selveste borgmesteren.

I samarbejde med Bente Bue sammensatte Erik "Krølle" Andersen, Papa Bues klarinettist i de seneste mange år, et Memorial Band med musikere, der har været markante medlemmer af bandet i forskellige perioder, med det formål at videreføre den originale Papa Bue-sound med de gode gamle numre.
Dette har resulteret i en lang række succesfulde koncerter i 2012 og 2013, hvor der sluttes af med fire koncerter i november og december i hhv. Malmø og Helsingborg Koncerthuse, Hässleholm Kulturhus og Bornholms Konzerthus.

Besætningen er: Jack Anderson Trompet; Fessor Basun; Erik Andersen Klarinet ;Per Jakobsen piano; Jens Sølund Bas; Jan Jerichau Trommer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tribute to Papa Bue er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tribute to Papa Bue

For booking af Tribute to Papa Bue ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk