Trio Copenhagen

Kirkekoncert

Trio Copenhagen har, på trods af den relativt korte tid de tre musikere har spillet sammen i denne konstellation, allerede opført koncerter på de danske sommerfestivaller, i kammermusikforeninger, og også i Tivolis Koncertsal i København.

 

Trio Copenhagen

 

De tre unge, kvindelige musikere har hver især studeret hos anerkendte professorer i Danmark, Sverige og USA, og har gennem årene haft deres musikalske virke ved både kammermusik, solokoncerter og symfoni- og operaorkestre.

De har alle tre igennem deres individuelle solistiske virke vundet adskillige priser og udmærkelser, heriblandt 1. Pris i Ljunggrenska Tävlingen, Yamaha YMFE-stipendium, Publikumsprisen i Den unge Danske Strygekonkurrence, vinder af 1. Solospiller stillingskonkurrencen for 1. Violin i Det Kgl Kapel i København.

Siden starten af 2012 har de spillet sammen som klavertrioen Trio Copenhagen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Copenhagen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trio Copenhagen

For booking af Trio Copenhagen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk