Debbie Cameron

En aften for alle Stevie Wonder-fans

I "Debbie Cameron sings Stevie Wonder" leverer sangerinden et forrygende show med alle de største hits af selveste Stevie Wonder - ledsaget af Leading Sound Orchestra.

 

Debbie Cameron

 

Som datter af legendariske Etta Cameron er det ikke noget under, at Debbie selv har kastet sig over sangen og musikken. Som sin mor har hun forelsket sig i gospelmusikken, men synger også andre genrer.

Debbie er opvokset i Florida, og har siden sin ankomst til Danmark som 18-årig turneret på den danske jazz- og blues-scene, samt slået sit navn fast som en af Danmarks store gospelsangerinder.

Derudover har hun vundet det danske Melodi Grand Prix med sangen "Krøller eller ej" (sammen med Tommy Seebach), samt arbejdet som koreograf, studiesanger, studievært og meget andet.

I dette unikke show hylder hun den store musiklegende Stevie Wonder i en skøn fortolkning til koncerter og private arrangementer. Varighed af enten 1x60 minutter eller 2x45 minutter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Debbie Cameron er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Debbie Cameron

For booking af Debbie Cameron ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk