Peter Viskinde

koncert

Peter Viskinde vil fra efteråret 2010 spille kirkekoncerter i landet over med, med brug af kirkens orgel som et bærende element.

 

Peter Viskinde

 

For nylig blev jeg spurgt om jeg ville synge en sang til en begravelse. Bent, hvis kone Bente var død, ville gerne ha´at det var min sang fra 1995, " No peace like in heaven".

Jeg havde lidt betænkligheder ved det, ikke mindst fordi jeg frygtede ikke at kunne gennemføre uden at krakelere og lade mig rive med af situationenes alvor", udtaler Peter Viskinde, og fortsætter: Jeg valgte at gøre det.

Mens vi ventede på at skulle spille, spillede den gode organist " Altid frejdig når du går". Steffen van Norde, min makker, og mig sad bogstavelig talt klods op af orglet, og jeg fik den der fysiske oplevelse af det store register som orglet spænder over, fra den fine top til den store bund, der fik gulvet til at vibrere.

Det var i det øjeblik at ideen til at udsætte mine sange, og nogen af mine favoritsange, udsat for kirkeorgel og akustisk guitar, opstod. Vi indspiller snarest de første sange i Lystrup kirke med vores kirkeorganisten Lasse Nyrup, og vil fra efteråret 2010 spille kirkekoncerter i landet over med, med brug af kirkens orgel som et bærende element.

Lasse Nyrup: Uddannet kirkeorganist som 15 årig fra Vestervig kirkemusikskole.
Steffen van Norde: Guitar
Peter Viskinde: Guitar og vokal

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Viskinde er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter Viskinde

For booking af Peter Viskinde ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk