Lars Hannibal - musik til receptioner

receptionsmusik i renaissanceåret 2006

"Prøv noget nyt,- prøv noget gammelt!" Receptionsmusik i Danmarks officielle renaissanceår 2006.

 

Lars Hannibal - musik til receptioner

 

Lars Hannibal spiller musik på hans ( elektriske ) lut, der er fra renaissancens Europa. Perioden er ca 1530 - 1620, hvor lutten var det førende instrument i de adelige kredse, og hos borgerskabet. F.eks. var en af datidens store musikere/komponister, den engelske lutspiller John Dowland, ansat hos Christian 4. til en løn der svarede til den løn som blev givet flådens admiral!
Meget af musikken havde sit udgangspunkt i datidens folkemusik og populærmusik, hvorfor tonesproget ikke virker fremmed idag,- eksempelvis er melodien " Greensleves " fra denne periode. Musikken var som oftest brugsmusik til f.eks middage og sammenkomster, hvorfor den også idag virker meget naturlig som baggrundsmusik til receptioner og lignende. Landende musikken kommer fra er bla. England,Tyskland,Italien, Spanien,Frankrig og Holland.

Lars Hannibal uddannede sig som lutspiller i Haag i Holland i årene 1977-1980. I 1980èrne blev han mest kendt for sit samarbejde med violinisten Kim Sjøgren i Duo Concertante, som bla. resulterede i 10 CDèr for EMI. Han arbejdede også sammen med kunstnere som NHØP,Palle Mikkelborg,Svend Asmussen og Birthe Kjær.
Fra 1992 har Lars Hannibal dannet duo med sin kone Michala Petri; med hvem han tournerer i den ganske verden. Udover soloarrangementer samarbejder han med bla.Ghita Nørby,Svenn Skipper og Lone Hertz.

Lars Hannibal medbringer eget anlæg.

Indhent venligst tilbud på tlf. 7020 3648
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Hannibal - musik til receptioner er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lars Hannibal - musik til receptioner

For booking af Lars Hannibal - musik til receptioner ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk