Frank Lorentzen m.fl.

tempelmusik - krystalsyngeskåle

Koncerten er en stille og blid symfoni i lyd og farver med en dyb atmosfære af meditativ nærvær, der både berører krop, sind og hjerte. Den stille lyd af syv krystalsyngeskåles rene og unikke klang er opløftende og befriende i al sin enkelthed, også når deres unikke lyd blander sig med tibetanske syngeskåle, zenbudhistiske syngeskåle, blid musik fra keyboard.

 

Frank Lorentzen m.fl.

 

Selve koncertformen beskrives som noget enestående, der er svær at forklare med ord. Dens positive og opløftende virkning skal opleves og erfares personligt.
Stilarten er ældgammel som tempelmusikken, men betegnes i det enogtyvende århundrede som meditativ lydkunst.
Koncerten varer ca. 60 minutter.
Ved de udvidede koncerter som denne medvirker foruden Marianne Mikkelsen og Frank Lorentzen også Torben Andersen (krystalsyngeskåle)

Koncerttilbud til Firmaer og Foreninger
Har du/i et firma eller forening, hvor i godt vil give jeres medarbejder/medlemmer en dejlig, afstressende og inspirerende oplevelse, er her et godt tilbud. Vi tager gerne ud til firmaer/foreninger, hvor der er en rimelig stor kantine, sal eller lign. på ca. 100 km2., hvor koncerten kan afholdes. Til disse koncerter gives der en særlig rabat. Ring, mail og hør nærmere


Musikere
Marianne Mikkelsen and Frank Lorentzen.
Ved udvidede koncerter medvirker desuden Jörgen Halskov and Torben Andersen.

Musikinstrumenter
Krystalsyngeskåle:Frank Lorentzen, Marianne Mikkelsen, Torben Andersen
Tibetanske og Zenbuddhistiske syngeskåle: Frank Lorentzen
Div. Fløjter Jörgen Halskov
Keyboard: Frank Lorentzen

Koncert & Foredrag

Frank Lorentzen spiller en koncert på omkring 50 min. Mange mennesker oplever under koncerten, at lyden fra krystalsyngeskålene rammer et eller flere bestemte kropsområder, eller forstørre en bestemt følelse eller tanke i deres indre og har i denne forbindelse spørgsmål. Efter en lille pause på ca. 10 min vil der blive en åbent dialog, hvor der kan stilles spørgsmål og hvor Frank Lorentzen samtidig fortæller om krystalsyngeskåle, hvordan de opstod, hvordan de er lavet, hvordan de bruges korrekt, hvordan de virker. Foredraget er også reelle oplysninger om, hvordan og hvorfor lyd og farver påvirker mennesker.

.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frank Lorentzen m.fl. er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Frank Lorentzen m.fl.

For booking af Frank Lorentzen m.fl. ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk