Kristine Blond

Spændende kirkekoncert

"Kristine Blond har udgivet musik i både Danmark og udland igennem de sidste ti år. Vi oplevede hende senest ved Det Danske Melodi Grandprix 2006, hvor hun fremførte den smukke storladne ballade "Make this night forever".

 

Kristine Blond

 

Hendes unikke sangtalent har bragt hende vidt omkring, men med en far, der erhverver sig som organist, har hun igennem sin opvækst følt et tilhørsforhold til kirken, og ifølge hende selv, er den det forum, hvor hun har haft sine absolut bedste oplevelser med at synge koncerter. F.eks. sang hun julen ind i Christianskirken i København som et led i en koncertrække, under titlen "Englestemmer". Dette var en fuldt besøgt koncert og havde en helt særlig stemning. Kristine havde valgt et repertoire (fra hendes pladeudgivelser såvel som et udvalg af gamle klassikere), hvis tema kredsede omkring ensomhed kontra fællesskab som er ekstra present i juletiden. Ved denne lejlighed lod hun sig akkompagnere af en guitar og en cello.

Dybt inspireret af store amerikanske sangerinder såsom Whitney Houston og Aretha Franklin har hendes musikalske udtryk drejet rundt om både det dramatiske, "soulede", inderlige og indlevende. Hendes store stemme har bevæget mange og klarer sig uden særlige virkemidler. Selv acapella har hun fortryllet mange. Hendes nyeste egne kompositioner er melodiøse pop sange, hvis tema kredser om kærlighed, længsel og undren. Ofte akkompagneret af en akustisk guitar og en strygekvartet eller af et klaver. Hun optræder også med klassikere indenfor en genre, der må betegnes som pop/folk, der er udvalgt efter kriteriet, at det skal bevæge hende selv, så det forhåbentlig kan bevæge lytteren."

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kristine Blond er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kristine Blond

For booking af Kristine Blond ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk