Tommy Kenter

- KENTEX 50 - En mand ser blåt

KENTEX 50 tager på turné til efteråret i hele landet.
Og Tommy er nu klar til arrangementer i Danmark

 

Tommy Kenter

 

Anmeldelserne er rigtige, rigtige gode. Bl.a.
Politiken: 5 hjerter
Berlingske: 5 stjerner
JP: 6 stjerner

KENTEX 50: EN MAND SER BLÅT
Vi fejrer Tommy Kenters 50 års skuespillerjubilæum med Kentex 50 En urkomisk og bevægende forestilling om den moderne mands skæbne og hans nådesløse forsøg på at nærme sig det modsatte køn.

Med sine grænsesøgende mandeportrætter skaber Tommy Kenter en hulkende morsom og svingende musikalsk aften, der stiller skarpt på tilværelsens groteske og følsomme sider.

KENTEX 50 er et nyt jubilæumsshow 100 % fri for aktualitetsstof, men proppet med det bedste fra revy-visernes skatkiste og nye monologer fra skufferne.

I tråd med forgængerne handler teksterne om det svære samliv med den bedre halvdel og ikke mindst sig selv. I KENTEX 50 får mand og kone igen rig lejlighed til at gå i teatret for at grine over alt det, de ikke kan forstå ved hinanden derhjemme.

Dertil kommer, hvad Tommy Kenter nu hitter på at hive frem fra repertoiret af sketches, step og sang. Der er dog statsgaranti for et festligt gensyn med bodegahajen Rudy Kleützner med den storternede jakke og snottede frisure og alle ogger gokker motherfucker-fagterne, ligesom Alf Velling med kanariefugl og alpehue kigger forbi som en af flere koryfæer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tommy Kenter er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tommy Kenter

For booking af Tommy Kenter ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk