Rumlerim

Musik For Rollinger

Rumlerim spiller musik for børn og voksne, der ikke har glemt at være børn. Orkestret synger naturligvis på dansk og materialet er originalkomponerede børnesange med vitaminer til både hovede og ben.

 

Rumlerim

 

RUMLERIM er rytmisk musik med tekster om børneemner som trafik, leg, motion, mad, slik, venner, gys, gru og eventyr....blandt andet.

Rumlerims helt nye CD hedder "GYS, GRU og andre afskyelige sange".

Orkesteret har tidligere udsendt CD'erne "DYT, BÅT & KLINGKLANG" samt "LEG" og er også aktuelle på "Rådet For Sikker Trafik"s CD udgivelser i Børnenes Trafikklub, "SPLIT I BØRNEHAVE", "SPLIT OG KROGH", "SLIP DYRENE FRI" og "BØRNENES TRAFIKKLUB GREATEST HITS"
Sangene herfra er skrevet af Jan Irhøj, som har leveret sange til Børnenes Trafikklub gennem 25 år, bl.a. Max & Antonette og Ole & Melanie, udgivelser som er kendt af rigtig mange børn og forældre.

Rumlerim er bl.a. med på følgende andre udgivelser:
VoXeVærk, Juleskiven, Doktor Lyd, Split i børnehave, Split og Krogh, Karamba Lemamba, Rumlerim for rollinger, Børnenes Trafikklub Greatest Hits, Vild med Børnedans, ZOO 150 år: "BRØL".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rumlerim er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rumlerim

For booking af Rumlerim ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk