Mikkel Severin

Mind control

Eksklusiv underholdning til jeres event! Mikkel Severin er en unik performer af Mind Control på verdensplan, og han er respekteret som en elegant og kraftfuld performer, der skaber uforglemmelige minder.

 

Mikkel Severin

 

Hans sjældne blanding af evne, talent og humor skaber en komfortabel og afslappet atmosfære, der samtidig er stimulerende for både deltagere og alle tilstedeværende. Publikum, seere, lyttere og læsere i Go' Morgen Danmark på TV2, i Aftenshowet på DR1, i P3, Radio Nova FM, radio 100 FM og Jyllandsposten er blevet forbløffet over hans kunnen.

Fantastisk, sjov og magisk underholdning. Oplev fascinerende Mind Games.

I de klassiske demonstrationer beder Mikkel personer om at koncentrere sig på et emne, som de gerne vil dele: navne på venner, telefonnumre, pinkoder, fødselsdage og adresser. Mikkel vil fokusere sammen med dem og fortælle dem deres tanker. Han forudsiger folks valg og handlinger, duplikerer tegninger
forseglet i konvolutter, bøjer skeer, gafler og mønter i tilskuernes egne hænder, memoriserer kortspil og afslører hvornår folk bluffer. Herudover kommer en lang række Mind Games med kort, mønter og folks personlige ejendele. Hele showet starter selvfølgelig med et Mind Game, der involverer hele publikum.

Mikkel Severin besidder en grad af fleksibilitet, der gør ham i stand til at underholde intime grupper, bestyrelser, after-dinner events, konferencer, receptioner, gallafester, virksomheds events samt events i et teater setting eller større arrangementer. Denne fleksibilitet giver muligheden for flere kombinationer: Mikkel Severin kan optræde i et eller flere formater afhængig af eventens struktur. Hans show kan omfatte alt mellem ca. 20 personer til 1.000 personer.

Publikum i Danmark, Las Vegas, Amsterdam, Sydney og London er blevet forundret af hans værk. Mikkel Severin er blevet inviteret til gentagne arrangementer af mange direktører og event planlæggere, som han har imponeret. Graden af integritet og humor kombineret med Mikkels sofistikeret kunnen skaber nogle rammer, der vil imponere selv skeptikerne blandt publikum. Hvis jeres event brug for en performer, som er unik, fleksibel, dedikeret til at levere det bedste og interesseret i jeres events overordnede succes, så er Mikkel Severin det bedste valg.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Severin er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mikkel Severin

For booking af Mikkel Severin ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk