Michael Deutsch

Danmarks førende magiker

Michael Deutsch underholder med forskellige former for magi. Eksempelvis:

 

Michael Deutsch

 

"Stand-up magi" hvor publikum medvirker på scenen, med Michael Deutsch i forskellige former for underholdende tricks. til stor morskab for hele selskabet inkl. , den medvirkende på scenen.

"Close-up magic" Michael Deutsch går rundt ved bordene og udfører utrolige mønt, korttricks, og med gæsterne/publikums ringe og andre ejendele. En stor visuel oplevelse lige for næsen af gæsten.

"Illusioner" Michael Deutsch er også en sand mester i, hvad angår denne form for magi. Han går ikke af vejen for, at trylle biler eller en helikopter frem eller, at få folk til at forsvinde er hans speciale. Her er også lagt vægt på, at publikum skal underholdes med gode grin.

"Kick-Off" efter eller midt i et langt seriøst møde er, der ofte behov for, at puste liv i deltagerne. Netop her kan firmaets produkter indgå i en naturlig sammenhæng og bliver, derved en del af showet.

Ved større arrangementer medbringer Michael Deutsch: storskærm, projektor, kamera og kameramand.

Alle shows udføres også på engelsk.

Disse former for magi er alle særdeles velegnet eksempelvis i forbindelse, med præsentation af nye produkter, receptioner, julefrokoster eller internationale gæster, der skal underholdes ved et galla arrangement

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Deutsch er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Deutsch

For booking af Michael Deutsch ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk