Charlie & Binalto

Klovne

Charlie & Binalto fra Cirkus 3 er de klassiske traditionelle klovne som laver uforfalsket gammeldags klovnerier som alle husker fra dengang de selv var børn. Charlie og Binalto har den varme og engagement som der kræves for at få disse klovnefigurer til at leve og ånde. Ingredigenser som musik, vand og lagkage er nogle af de ting som indgår men altid på en overraskende måde.

 

Charlie & Binalto

 

Numrene i sig selv er komiske og fantastiske og appellerer til alle med et barnligt og lattermildt humør. Men måden de udføres på gør at man får en historisk oplevelse som kommer ind på rygraden og huskes resten af livet. Alle har behov for at opleve klovne i deres opvækst, det er vel nærmest et must og med Charlie & Binalto fra Cirkus 3 er man i rigtige trygge klovne hænder.Klovnerne, Charlie og Binalto, er de to gammeldags typer, for hvem komikken er i højsædet. Det er den originale klovneunderholdning, som alle kan huske fra dengang de selv var børn, der bliver serveret. Numrene bliver stille og roligt bygget op, for til sidst at ende helt anderledes end ventet.

Til sidst slutter det hele med en forrygende lagkagefarce, hvor nerverne hos publikum bliver trukket til yderste. Så er man vilde med børne- og familieunderholdning, får man sig helt sikkert en god oplevelse med Charlie og Binalto.

Charlie og Binalto er også kendt fra klovnetrioen "Cirkus 3". Her udgør de to spasmagere, der er kendt fra DR-TV, Fjernsyn for dig, Morgenflimmer, TV2 samt Olivias Højhus i DR.

Deres klovnenumre har de selv skrevet. de har haft instruktørbistand fra så erfarne folk som Morten Eisner og Knud Andersen samt suget til sig fra nær og fjern.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Charlie & Binalto er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Charlie & Binalto

For booking af Charlie & Binalto ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk