Night Affair

toporkester

NIGHT AFFAIR - er intet mindre end formidable til at sikre en 250% musikalsk sikker fest.

De er professionelle, sammenspillede, varieret., ja selv dinér musikken bliver også eksklusivt performet af samtlige 12 musikere.

Ét af landets førende orkestre til såvel dinér som dans i den pæne og fashionable afdeling.

3 dejlige piger i front, bl.a. Annemette Hess

NIGHT AFFAIR har samlet et repertoire af hits og ørehængere fra 50´erne til i dag. Repertoiret spænder vidt fra rock´n´roll over disco til soul og pop med et stænk af swing, et yderst fest- og dansevenligt repertoire, eksempelvis Beatles, Abba, Bryan Adams, Joe Cocker, Elvis, Kool And The Gang, Tina Turner, Robbie Williams, Michael Bublé, Michael Jackson, Ricky Martin og mange andre.

 

Night Affair

 

"A show in the show" er NIGHT AFFAIR´s koncept.
Orkestret kommer i løbet af aftenen på scenen i flotte og vellignende rober, så her er også rent visuelt en aften med ABBA, GREASE, ELVIS, DISCO m.fl. live på scenen.
En forrygende oplevelse.

NIGHT AFFAIR består af en rytmegruppe: trommer, bas, guitarer, keyboards, en velklingende blæsersektion: tenorsax, trombone, trompet - og endelig en vokal gruppe: 3 kvinder og 1 mand - alt i alt en besætning, der giver mulighed for spændende harmoniske og instrumentale virkemidler og oplevelser.

NIGHT AFFAIR leverer en udstråling og en scenevanthed, der rækker langt ud over scenekanten - og hvor de end har optrådt, har de begejstret publikum.
NIGHT AFFAIR - der findes kun dette ene.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Night Affair er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Night Affair

For booking af Night Affair ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk