Jens "Polle" Andersen

Polle fra Snave

JENS "POLLE FRA SNAVE" ANDERSEN
Har fået nyt Job - Fensmarks Førende Fest Fotograf


 

Jens

 

.... er et meget hjerteligt og grænseoverskridende jovialt menneske. Festfotografen kommer ind uden at blive præsenteret, som var han en rigtig festfotograf. (a lá tjenerstaben der er "tjenere") Han er en tilsyneladende autentisk person, om end noget kikset med lidt for korte bukser og lidt for store briller.

Han begynder at måle op med et målebånd og checke lysforhold (tænder og slukker lyset, trækker gardinerne for/fra) - går rundt blandt folk og retter på deres tøj og ser folk an (improvisation).

Så træder festfotografen op på scenen og annoncerer, at han er nødt til at gøre en ekstra indsats med netop dette arrangement, fordi han har rygende travlt og er meget professionel. Så i stedet for at filme hele aftenen vil han iscenesætte en festvideo. Ved hjælp af filmtricks får han folk til at ligne Michael Carøe, eller hende den smukke Søs fra krøniken.

Der skal bl.a. optages en ankomstscene. Han har skrevet en festsang. Han lærer alle en dans som han selv bliver så grebet af, at han danser solo foran kameraet.

Festfotografen har også historier fra sin meget professionelle karriere at fortælle - bl.a. har han filmet dronningens nytårstale og Sorø Vognmandsforretnings Julefrokost.

Fensmarks Førende Fest Fotograf

- et anderledes entertainment show !


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jens "Polle" Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jens "Polle" Andersen

For booking af Jens "Polle" Andersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk