Cantus Tyrolerne

- Ægte tyrolermusik

Musik til oktoberfesten, temafesten, ølfesten, firmafesten eller måske blot en glad aften så er det Cantus Tyrolerne.

 

Cantus Tyrolerne

 

CANTUS har eksisteret "on and off" gennem snart 30 år, men i de seneste 5 år har de målrettet gået imod at blive det ultimative tilbud på et orkester, der kan imødekomme forventningerne om et rigtigt tyrolerorkester, og som samtidig er i stand til aktivere publikum med masser af fællessange o.lign.

Til at indfri disse forventninger er det lykkedes, at samle et helt unikt hold af kompetente musikere med masser af erfaring, musikalitet, musikalsk uddannelse og et "aldersspænd" på 22 til 63år.

For at nå det høje musikalske stade har det været nødvendigt at få nyarrangeret musikken til den specielle besætning og derefter tilbringe talrige dage i øvelokalet i løbet af de seneste år.
Bestræbelserne blev i 2004 fuldendt med at, det lykkedes at finde en modig pige, der med liv og lyst er "sprunget ud" som jodlerin i orkesteret.

CANTUS spænder vidt også rent musikalsk set, fra ægte uforfalsket Oberkrainer musik over musik fra München samt Bayern til Himmelhunden og John Mogensen.
Orkestret har ry for at være i stand til at skabe liv og festlig stemning i ethvert publikum, uanset om gæsterne på forhånd er indstillet på at more/overgive sig til tyrolermusik. Faktisk er det aldrig sket, at musikerne har givet op og ikke fået gæsterne til at stå op på stolene/bænkene for at synge fællessang samt danse kædedans - og det uanset om 80% af gæsterne var mænd eller gennemsnitalderen var under 30 år!!!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cantus Tyrolerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cantus Tyrolerne

For booking af Cantus Tyrolerne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk