Papayaz

Dansemusik

Præsentation af en sikker hitter PAPAYAZ - En musikalsk oplevelse der hitter!

 

Papayaz

 

PAPAYAZ har på rekordtid opnået utrolig stor popularitet hos den danske befolkning. Hver weekend året rundt turnerer PAPAYAZ landet tyndt og underholder fest-stemte danskere med stor succes.

Når PAPAYAZ går på scenen, er der lagt ekstra vægt på den totale oplevelse i selskab med ét af Danmarks bedste live-orkestre. PAPAYAZ er altid garant for top - underholdende og
svingende danse repertoire, der indeholder masser af hits fra bl.a. Big Fat Snake, TV2, Elvis, Beatles, CCR, Cool and the Gang, Stevie Wonder - Partyhits fra Birthe Kjær, Johnny Reimer m.fl.
og rigtige danseperler fra bl.a. Kandis. Et fantastisk repertoire der gør, at selv de kræsne lytter ikke kan sidde stille.

PAPAYAZ består af:

- Benny Jensen på trommer, der i 13 år frem til 2004 slog takten an i det landskendte orkester KANDIS.

- Bent Ove Sørensen på Guitar, der i 80´erne og 90´erne bl.a. turnerede hele landet rundt med orkestre som Woodoo og Crossfire.

- Kim Pedersen på Bas/ keyboard, der i over 10 turnerede med solisten Tina Siel og orkestret Telstar.

- Dennis Nielsen på Piano/ keyboards; Det unge spildte talent, der grundlagde orkestret tilbage i år 2000 og efter sigende en rigtig hyggespreder.

Dette jyske 4 mands orkester entrerer scenen med stor Situations fornemmelse, Musikalitet, Erfaring, Energi og Overskud, der gør enhver fest til noget særligt.

PAPAYAZ formår altid at levere den rette musik, den rette mængde underholdning og naturligvis holde "takt og tone" med det aktuelle publikum. Alt sammen ingredienser der i dén
grad danner grundlaget for en vellykket aften. Kort sagt;

PAPAYAZ - Et moderne danseorkester der hitter til enhver fest.

Glæd Jer til en aften i selskab med dette suveræne - danseorekster.
En musikalsk oplevelse der hitter ...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Papayaz er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Papayaz

For booking af Papayaz ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk