Greatest Hits

Kopiband

Som navnet afslører, er der tale om de største af de største - og det bedste af det bedste. Det er lige nøjagtigt det, bandet Greatest Hits præsenterer, når de går på scenen. Det er musik, der taler til hjertet og ikke mindst til danseskoene. Fra de svedigste soulnumre og funky hits fra kunstnere som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Prince, til de største danske 80'er-hits med Sneakers og One Two.

 

Greatest Hits

 

Denne musikalske cocktail serveres af de seks energiske band-medlemmer. Helt i front er de smukke sangerinder Sarah Borger og Sara Vorager. De suppleres vokalt af keyboardspiller Søren Skøtt. Martin Gulløv leverer et fedt korsvar foruden sine ekvilibristiske guitarsoloer, og det groovy og stensikre fundament i bandet leveres af Mads Thomsen på bas og Kasper Ergemann på trommer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Greatest Hits er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Greatest Hits

For booking af Greatest Hits ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk