Arba Revival Band

Abba kopiband

Arba Revival Band er et af Danmarks ældste og mest roste kopi-orkestre. Siden starten, i Århus, for mange år siden, har de udviklet sig til en professionel og langtidsholdbar succes med svenske Abba som forbillede.

 

Arba Revival Band

 

ARBA Revival Band er et af Danmarks ældste og mest roste kopi-orkestre
Efter 35 år har Abbas popularitet nået nye højder.
Aldrig tidligere har de 4 svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu.

Alle elsker Abba!
ARBA Revial Band elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige Abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70´er kostumer kommer ARBA Revial Bands musik og show forførende tæt på den ægte vare.

De 7 professionelle showmusikere i ARBA Revial Band har turneret i Danmark, Grønland og Tyskland og medvirket i flere radio og tv-shows.

ARBA Revial Band er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af Abbas store hits. Utallige festivaler, byfester, spillesteder og firmafester har i tidens løb måttet bøje sig for bandets uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Arba Revival Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Arba Revival Band

For booking af Arba Revival Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk