Jane Rosengren

Humor

Nyt foredragsshow: "Nytårskur" er et interaktivt foredrag baseret på Jane Rosengrens mangeårige erfaring som ledercoach.

 

Jane Rosengren

 

På arrangementet præsenteres værktøjer, der hjælper til et bedre og afstresset arbejdsmiljø og dermed bedre resultater for virksomheden og for den enkelte. Jane Rosengren guider den enkelte til at finde balancen mellem arbejdsliv/socialliv/ privatliv og coacher gruppen til hver især at formulere fokusfelter og indsatsområder for det kommende år.

Fordi "wherever focus goes energy flows" Giv dine medarbejdere - og måske deres ægtefæller? - en flyvende start på det nye år og nyd selv godt af den ekstra energi det skaber i organisationen.

- Find balancen mellem arbejdsliv/socialliv/privatliv
- Vil du fokusere på krise eller succes?
- Hvad er det vigtigste at fokusere på i det nye år?
- Brug tiden på det vigtige og oplev, at du får mere tid!
- Øg effektiviteten, sænk sygefraværet og gå glad hjem
- Hvad har humor på jobbet til fælles med motion og sex?
- Mere positiv energi - men hvordan?
- Påvirk bundlinien

Jane Rosengren er naturligvis stadig aktuel med foredraget "Ta'smilet alvorligt" om at bringe humoren i spil på arbejdspladsen. Foredraget er indenfor de seneste 5 år holdt for en lang række virksomheder på dansk og engelsk. På referencelisten er feks: Aalborg Industries, Radiometer, Udenrigsministeriet, 3F, Carlsberg, Københavns kommune, Randers Erhvervsråd, Oracle og mange, mange flere.

Jane Rosengren har med baggrund i sin gedigne erhvervserfaring, Mastery University fra Anthony Robbins USA og NLP træneruddannelse udviklet sig til én af Danmarks mest anvendte foredragsholdere, når det gælder humor på arbejdspladsen og peak performance (at opnå toppræstationer).

Jane har siden 2002 holdt foredrag for tusindvis af erhvervsfolk i ind- og udland på dansk og engelsk. Med humor, intelligens og et nærvær der oser af mentalt overskud får hun ethvert publikum op af stolene for herefter at lade dem få luft til fremprovokeret eftertanke.

Jane Rosengrens helt specielle stil med baggrundsmusik, handskedukker, deltageraktivitet og et kæmpe engagement fra scenekanten sikrer, at alle får noget med hjem! "Ta' smilet alvorligt" er et interaktivt foredrag, hvor Jane Rosengren præsenterer værktøjer, der hjælper til et bedre og afstresset arbejdsmiljø og dermed bedre resultater for virksomheden og for den enkelte. Jane Rosengren fortæller om hvorfor humoren er så vigtig og om hvad humor har til fælles med sex og motion og afslører hvorfor humor er den eneste lødige økologiske stresskur.

hvorfor er humoren så vigtig på arbejdspladsen?
 humor er en kompetence
 hvad har humor til fælles med motion og sex?
 øg effektiviteten, sænk sygefraværet
 humoristisk profilering - hvordan?
 påvirk bundlinien
 humor som økologisk stresskurØnsker du yderligere oplysninger og priser på Jane Rosengren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jane Rosengren

For booking af Jane Rosengren ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk