Xanadu

Danseorkester

En særdeles sammenspillet og professionel kvartet med sangerinde, med mange års erfaring fra danske og udenlandske spillesteder.

 

Xanadu

 

Lyd og sceneopsætning er altid tilpasset det aktuelle arrangement og er med til at skabe den rette stemning. Tidsånden bliver fanget i de allernyeste hits, og sammen med klassikere fra 4 årtier, dannes rammen om et sandt inferno af rullende rock, pumpende 80'er disco, populær pop og bløde ballader.
Glæden til musikken og de brede vokalarrangementer er kendetegnende for Xanadu. Orkestret forstår at tilpasse sig enhver fest og garanterer et festfyrværkeri af danseglad musik, der passer til alle slags arrangementer.

XANADU er forrygende til at sikre og afvikle den musikalske del af festen, hvor det brede publikum er til stede. XANADU rummer stor alsidighed og stor erfaring, og orkestret er i stand til at komme hele vejen rundt - lige fra svingende rock´n´roll til disco- og pophits fra 70´erne og 80´erne samt masser af de nye dansevenlige hits fra 1990 og op til i dag. Det hele serveres med en flot sceneopsætning og lyseffekter, der er afstemt efter det enkelte nummer.

XANADU kan engageres til alle former for arrangementer - private fester, firmafester, sportsfester, byfester, julefrokoster osv., og XANADU tilbyder naturligvis også smagfuld og afdæmpet dinér-musik.

Udpluk fra repertoire-listen: Lars Lilholt, Vonda Shepard, Rollo & King, Sanne Salomonsen, Det Brune Punktum, Dolly Parton, Kim Larsen, C.C.R., ABBA, Tøsedrengene, Smokie, Toto, Shania Twain, Sko & Torp, Jerry Lee Lewis, Ray-Dee-Oh, Dire Straits, Robert Palmer, John Mogensen, Barry White, Otto Brandenburg, Teddy Edelmann, James Brown, Cher, Gasolin, Shubidua, osv. osv

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Xanadu er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Xanadu

For booking af Xanadu ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk