Counters

Danskeorkester

Counters leverer fremragende festmusik til firmafester, byfester, bryllupper m.m.

 

Counters

 

Counters er et topprofessionelt danseorkester som forstår at skabe den rigtige stemning til enhver fest. Counters spiller alt fra de gode gamle klassikere til de nyeste hits. Orkesternavnet har man kunnet opleve rundt om i landet de seneste 25 år.

Counters har med de mange års erfaring specialiseret sig i at fremføre musik til firmafester samt by-/sportsfester. Derudover anbefaler et stort antal af landets hoteller Conters, når festen skal være en succes.

På listen over omhyggeligt udvalgt dansemusik som Counters spiller, kan nævnes navne som Thomas Helmig, Big Fat Snake, Elvis, Bamse, Beatles, Robbie Williams, Tina Turner, Gloria Gaynor, Elton John, Smokie, Bryan Adams og mange, mange flere.

Rikke Mølgaard & Counters
Counters har på det seneste indgået samarbejde med solisten Rikke Mølgaard, der med sin utrolig flotte stemme og professionelle udstråling sætter trumf på når orkestret er på scenen.

Rikke er nok mest kendt for sin medvirken i Finn Nørbygaards show "Finn & Co", og som den ene halvdel af korpigerne "Soulsisters" i TV-succesen "Stjerne for en aften" ...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Counters er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Counters

For booking af Counters ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk