Klaus & Servants

Dansemusik

Klaus & Servants bliver ved med at banke!

 

Klaus & Servants

 

. og deres aktuelle radio-singler "My Heart Skips A Beat" og "I'll Send You My love With The Starligt" er flittigt spillet på P4.

"ALLE DE FEDE" er covertitlen på gruppens seneste album, der består af nyindspilninger af de største hits helt tilbage fra 1971. Her et lille udpluk af de udvalgte sange: "Herstedvester", "Bank 3 gange", "Ring! Ring!"," Herlig herlig", "Låne eller stjæle", "Drømmepige", "Øresund", "Den bedste pige", "Ska' det være os to", "Lad mig være den", "Første lille trin", "Din I nat", osv. osv. - og så er der også fire helt nye!

De seneste år har været helt fantastiske for Klaus & Servants. Der er mange gode spillejobs og godt gang i den på radiostationerne. Ud af deres 7 seneste udspil har 5 været 1. pladser (de sidste to 2. pladser) på Dansktoppen - og alle har været på listen samtlige tilladte 15 uger.

K&S var gæster, da TV2 Zulu gik i luften med en række udsendelser, de havde døbt "SommerProgrammet". Da Jørgen de Mylius startede sit quiz program "Twist and Shout" på TV2 Charlie, kæmpede Klaus sammen med Kim Schwartz mod Keld og Hilda i en af udsendelserne. TV2N bragte en halv times K&S live koncert fra Åbybro, og TV2S bragte dagen efter en lignende koncert fra Slotssøen i Kolding. Senere blev TV2N koncerten vist i TV2MV.

Da DR2 var i Præstø, besøgte de bl.a. Klaus & Servants på "basen" - denne udsendelse blev genudsendt for ikke så længe siden.

Herudover har TV2 regionalt været flinke til at følge op på gruppen med liveoptagelser fra koncerter rundt om i landet, og der er løbende store artikler i landets førende ugeblade.

Målrettet indsats gennem mange år gør, at man til en GallaAften med Klaus & Servants altid oplever publikum med hænderne oppe over hovedet - alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner "Herstedvester" - dansegulvet er fyldt! ....og det bliver det ved med at være hele aftnen, mens Klaus & Servants serverer hit på hit på hit - sange fra deres "Beach Party" album og deres "60'er album "Do You Still Remember", danske perler fra deres mangeårige CD produktion iblandet nye internationale hits, latin amerikanske rytmer og lidt Country & Western.

Også på koncertscenen er Klaus & Servants begyndt at markere sig med en humørfyldt musikalsk rejse gennem et halvt århundredes pophistorie, hvor der især fokuseres på de helt store hits fra poppens guldalder.

Der er virkelig tale om en bred musikalsk vifte - veloplagt og humoristisk serveret!

De ka' li' det - og det er simpelthen grunden til, at Klaus & Servants år efter år holder sig på toppen, når det gælder populær musik til enhver festlig lejlighed.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Klaus & Servants er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Klaus & Servants

For booking af Klaus & Servants ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk