Montanaband

Danseorkester

MONTANABAND har underholdt mere end 1 mio festglade danskere i ind- og udland siden 1979. En bedrift, der taler for sig selv og understreger samtidig kvaliteten og populariteten hos dette fantastiske orkester.

 

Montanaband

 

MONTANABAND - Danmarks Festorkester NO. 1

MONTANABAND er kort og godt det komplette festorkester og der er statsgaranti for at komme til at danse til musik, som alle kender og elsker, når MONTANABAND går på scenen. Grundlaget bag denne fest-succes er; kæmpe rutine, gigantisk repertoire og en sikker situationsfornemmelse for den enkelte fest og naturligvis det aktuelle publikum.

MONTANABAND spiller for publikum og har en generel holdning til, at hver gang orkestret går på scenen - skal det være en totaloplevelse for både publikum og arrangør. Orkestret spiller altid et bredt, nutidigt og populært repertoire og leverer topunderholdning i absolut særklasse.

MONTANABAND kan som et af de få orkestre i Danmark spille for alle aldre og alle typer mennesker. MONTANABAND spiller dæmpet taffelmusik under middagen, backing af solister, akkompagnement til fællessange og efterfølgende leveres et hit-mix og underholdningsshow, der tager pusten fra de fleste.

MONTANABAND spiller desuden længere end de fleste andre bands og holder færre og kortere pauser - spilder ikke tiden, spiller hele tiden.

MONTANABAND er også ensbetydende med den ultimative pakke indenfor lækker vellyd. Det ER en kunst at få det til at lyde godt uden at spille for højt - men MONTANABAND kan det hele!
Lysshowet er mindst ligeså imponerende, opbygget af intelligente scannere, Movingheads, LED spots, bagtæppe og røgeffekter, der komplimenterer musikken perfekt og giver festlokalet den helt rette atmosfære, hvad enten der er tale om hø-lade, selskabslokale, hotel, party-telt, idrætshal eller stadion.

MONTANABAND er yderst velegnet til:
 Firmafester
 Markeds-/ by- og havnefester
 Foreningsfester/ hal arrangementer / garantmøder
 Private fester
 Jubilæumsarrangementer
 Galla arrangementer i kjole og hvidt
 Dansegallaer m.m.
 Dit arrangement.
Grundstammen i MONTANABAND består af:
Dennis Nielsen; Keyboard, bas & vokal
Jens F. Rasmussen; guitar & vokal
Flemming Ebbesen Jensen; trommer & vokal

.men kan derudover udvides med sangerinde og/ eller backing af kendte solister.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Montanaband er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Montanaband

For booking af Montanaband ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk