Jacob Haugaard

komiker, foredragsholder, musiker, konferencier oma

Han er bare original og suveræn - en ener og umulig at beskrive fordi hans optræden er så uforudsigelig.

 

Jacob Haugaard

 

Det er hammerhammerfedt, jeg kysser dig om lidt! Ja, sådan laver man en succes - typisk for Jacob Haugaard. Enegænger i Folketinget, men sandelig også enegænger i sjov-show, noget helt specielt i den komiske verden.

Jacob Haugaard er bare original og suveræn - en ener!

Jacob Haugaard er umulig at beskrive, fordi hans optræden er så uforudsigelig. Den ene gang efter den anden overrasker Jacob med sine pludselige påfund og idéer - det er det, der gør ham speciel.

Komiker, musiker, foredragsholder, komponist, tekstforfatter og konferencier er blot nogle af de titler, han kan tegne sig for.

Jacob Haugaard er som sædvanligt på banen. Hele efteråret og vinter/forår er gået med utallige vellykkede julefrokoster, foreninger og firmafester. Hele sommeren er optaget af festivals, hvor Haugaard er en kendt figur, som den altid velklædte konferencier, der på fornøjelig vis styrer løjerne.

Jacob Haugaard har igen været på landevejen sammen med sin makker Finn Nørbygaard i et nylavet komikshow, Fede Tider, der gik over det ganske land i foråret 2008. Det var en seriøs griner.

Haugaards foredrag om sit liv er i særklasse
Jacob Haugaard er også en ofte benyttet foredragsholder, hvor han tør fortælle om så svære emner som politik, alkoholisme og tro.

Jacob Haugaard er en oplevelse. Som en hvid tornado for dine smilebånd og i disse politiske tider, en befrielse med sine historier fra hans tid i folketinget. Han er hammerfed.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Haugaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jacob Haugaard

For booking af Jacob Haugaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk