Søren Østergaard

Underholder, konferencier og komiker

Søren Østergaard har gennem de seneste år markeret sig stærkt som én af landets bedste skuespillere, men det er ikke mindst på underholdningsfronten at det brede publikum har fået et indgående kendskab til Sørens utroligt morsomme talent.

 

Søren Østergaard

 

Søren Østergaard kan bookes med sit soloshow til lukkede arrangementer, hvor han og pianisten Frans Bak høster stor succes alle steder. Søren Østergaard folder sig ud på sin velkendte facon, hvor Sørens helt specielle, gakkede, skæve humor har en yderst fremtrædende plads. Samtidig banker Sørens hjerte for det poetiske - dog uden at humoren nogensinde forsvinder.

Shows som "Østergaard & Jensens Store Hundeshow", "Østergaard & Jensen i Sneen", "Cirkusrevyen", "Hatten Rundt" og ikke mindst "Zirkus Nemo" har gået sin sejrsgang i Danmark, og cementeret Søren Østergaards position som én af landets absolut morsomste mænd.

Søren Østergaard kan også engageres som konferencier.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Østergaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Østergaard

For booking af Søren Østergaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk