RubberBand

Et Beatles tribute band

RubberBand er uden tvivl Skandinavien's førende Beatles Band.

 

RubberBand

 

RubberBand startede i 1979, dengang blev det nærmest opfattet som blasfemisk at kopiere Beatles eller deres musik. Selv om dette var folks generelle opfattelse, fortsatte RubberBand med at øve til de havde deres første offentlige koncert, under navnet "Billerne" (De skiftede senere navn til RubberBand, inspireret af Beatles LP'en "Rubber Soul").

Reaktionen var fantastisk - de såkaldte kritikere blev pludselig entusiastiske RubberBand fans! Dette var de første skridt i deres karriere som professionelt band.

Det varede ikke længe før de spillede rundt omkring i hele landet, og fik det ry, at det var et godt valg uanset hvilken anledning man skulle fejre, TV shows, festivaler (med over 30.000 gæster), private fødselsdagsfester, (med så få som 10 gæster), firmafester osv... som sagt, i alle former og anledninger, årsager af forskellig art, (jubilæum), lige meget hvad, - RubberBand !

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på RubberBand er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på RubberBand

For booking af RubberBand ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk