The Scooters

ROCK N´ ROLL WILL NEVER DIE

The Scooters kan sætte gang i hvilket som helst publikum, hvad enten det er en festival, byfest eller firmafest.

 

The Scooters

 

Der var en gang hvor bilerne var spækket med chrom og havde 8 cylindere. En tid hvor russerne var the bad guys og idolerne hed Elvis, Jerry og Richard. Det var en tid hvor det var tilladt for kvinderne at have runde former, en tid hvor coke var en sodavand og musikken hed Rock n´ roll.

The Scooters er indbegrebet af netop denne epoke, og tager publikum på en tidsrejse tilbage til 50´erne, akkompagneret af tonerne fra bl.a. Blue suede shoes, Great balls of fire og Tutti frutti.

Der bliver kræset for både de musikalske detaljer samt showet, og The Scooters slipper ikke sit tag i publikum før der er kvindeskrig og hoftevrid fra første til sidste række i salen.

Med langt over 1200 succesrige koncerter bag sig er The Scooters flere gange blevet udråbt som det suverænt mest gennemførte, velspillende og underholdende 50´er showband. De har optrådt til næsten alle slags arrangementer, medvirket i mere end 15 tv udsendelser og varmet op for både Jerry Lee Lewis, Fats Domiono og Shakin´ Stevens.

Derudover er The Scooters på en måde verdensberømt, da flere af medlemmerne også har været med i det storsælgende tegneserieband Cartoons. Blandt andet ses en slående lighed hos forsangeren i begge bands. The Scooters har da også for længst adopteret sangene "Doodah" og "Witchdoctor", to af Cartoons´ verdenshits, som spilles til stor fornøjelse for både unge og gamle.

En af hemmelighederne bag succesen er at musikken fra 50´erne har en sjælden evne til at bevæge folk, og gøre dem glade i låget på tværs af både alder og trosretning. Når musikken samtidig bliver serveret af et gennemtjekket hold af professionelle musikere og entertainere, så opstår magien..det ultimative partyband.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Scooters er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Scooters

For booking af The Scooters ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk