Creedence Allstars

Det er alle de store Creedence Clearwater Revival-hits

Her er musikken som får alle op fra stolene og ud på det gyngende dansegulv for at synge med. Det er alle de store Creedence Clearwater Revival-hits som udføres seriøst og kompromisløst, og med en glødende gejst der ryger langt ud over scenekanten.

 

Creedence Allstars

 

Jakob Skou Jensen (Guitar) der med sin eminente guitar gang på gang tiltrækker sig stor, og velfortjent opmærksomhed, har sammen med resten af det knalddygtige band, bestående af Peter Gru (Vocal), René Lindhardt (Bas) og Klaus Sørensen (Trommer) sammensat en koncertoplevelse der i tæt kontakt med publikum, mildest talt "SPARKER R..". Der bliver lagt op til både ruskende rå rock, blændende blå blues og bevægende ballader.

Musikerne der siden 1992 har fundet sin musikalske vej gennem hovedsageligt 60ér og 70ér rockens livlige univers, har været yderst aktiv i det danske musikmiljø siden starten i 1992, og er altid klar til at gøre sin mindeværdige indtræden på Danmarks spillesteder til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Creedence Allstars er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Creedence Allstars

For booking af Creedence Allstars ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk