Fi-Fi Dong

Gasolin-kopiband

Gas-bandet FifiDong bevæger sig helt inde ved kernen af det Gasolin'ske univers.
De har turneret indenlands og udenlands med deres skarpe udgaver af de folkekære rocksange siden 1997, og har efterhånden fået et trofast publikum til deres autentiske og energiske Gas-show.

 

Fi-Fi Dong

 

Som i det oprindelige Gasolin', er det enkle og effektive virkemidler, som virkelig sætter gang i festen.
Bandet har desuden turneret med historien om Gasolin med bla. Søren Berlev på trommer.

Lyt til tonerne bag Gasolin - et af Danmarks største rock-band igennem tiderne.

Teenagedrømme bag Gasolin-kopiband.
Tommy og Peter var bare 12-13 år gamle, da de første gang var til Gasolin-koncert i Randers, og det blev en oplevelse der brændte sig fast, for resten af livet. Det blev Kærligheden til Danmarks største rock-band igennem tiderne, der lagde bunden til deres musikalske venskab, og der var aldrig en fest igennem årene, hvor der ikke var Gas-plader på grammofonen.

I dag har Tommy Povlsen og Peter Backhausen for længst rundet de 30, men har stadig Gasolin' på programmet. Nu er det bare dem selv, der spiller alle de fede, gamle numre som "Rabalderstræde", "Nanna", "Fi-Fi Dong", "Det bedste til mig og mine Venner", og andre Greatest Hits fra det hedengangne christianshavner orkester.

Peter spiller guitar og synger sin Larsen-lignende vokal i Gas-kopi-orkestret "Fi-Fi Dong" sammen med Tommy, der spiller bas og synger kor. Med sig har de to lidt yngre musikere, som deler svagheden for gamle Gasolin' hits. Det er Tommy Lui der spiller guitar og synger kor, samt Bo Vessberg Mortensen, der trakterer trommer, keyboards og synger kor.

Det er alle fire musikere med stor sceneerfaring, der står bag Fi-Fi Dong. Peter Backhausen har i mange år været med i "Zena" og i en årrække i danseorkestret "Poco Loco", hvor han stadig slår sine folder. "Poco Loco" har også Tommy Povlsen med, og han har tidligere været med i bl.a. "BH Banden". Guitaristen Tommy Lui kender vi fra børnerockorkestret MUDDI & SALAMIDRENGENE hvor Tommy er den guitar spillende Mexicaner Cowboy. Bo Mortensen på trommer spiller også i Poco Loco, men har desuden spillet i danseorkestret Station.

Nu står de fire drenge på scenen på små cafeer, til kroballer, på festivaler og til hal-baller iført et out-fit, det passer til Gasolin-musikken. Det er kasketten, uniformsjakken, Slips, og nålestribet Habit, der er fundet frem. Vi klæder os som Christianshavner-drengene, men det er ikke meningen, at man skal tro, at vi er dem. Vi kører bare linien helt igennem. Det er et skuespil, siger Peter Backhausen. Men det er et skuespil, som de fire randrusianere kaster sig ud i med liv og sjæl.

Samtidig med de almindelige koncerter, finder man også Fi-Fi Dong på teater og musikhusene landet over, hvor de spiller "HISTORIEN OM GASOLIN'". Et show, der starter tilbage i tiden på Chrstianshavn, hvor kugler blev støbt til alle tiders største rockband: GASOLIN

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Fi-Fi Dong er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Fi-Fi Dong

For booking af Fi-Fi Dong ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk