Funky Fever

Kopiband

Funky Fever består af et sundt mix af rutinerede musikere fra Ghana og Danmark, som tilsammen danner en helt unik sound.

 

Funky Fever

 

Bandet i dets nuværende sammensætning er ganske nyt - men det er vel nok de færreste københavnere, som ikke har oplevet forsangeren Eddie og hans trio underholde og begejstre på Strøget hver sommer de seneste år. Det er ganske enkelt et tilløbsstykke - og ikke uden grund - for det er bare hamrende godt !!!

Nu er det sat op i en større sammenhæng - der er kommet strøm på - rigtige trommer, keyboards, el-guitar, stort lyd & lys og hedder nu Funky Fever.

Trods udvidelsen formår bandet stadig at bevare sin utrolige charme og naturlighed - og frem for alt - sin kæmpe musikalitet.
Som navnet antyder spiller Funky Fever alle de store og kendte disco/funk-hits, som jo igen er blevet et kanon hit på dansegulvene - men derudover krydrer de også deres repertoire med en håndfuld skønne og inciterende reggea-numre fra mesteren Bob Marley.

Med Funky Fever får du numre som :

Celebration - Get Down on it - Play That Funky Music - Good Times - Victory -
No Woman/ No Cry - Kingston Town - I Shot The Sheriff - Oooh La La La - Ladies Night + mange mange flere.

Så med dette repertoire og med et band som Funky Fever er der simpelthen dømt Party & kanon feststemning !!!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Funky Fever er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Funky Fever

For booking af Funky Fever ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk