George Michael Jam

George Michael kopiband

Et af jamscenens største orkestre er på banen igen!

 

George Michael Jam

 

Forsangeren "Avian" (Rasmus Fjeldsted) har samlet et nyt hold af de bedste musikere og 2 skønne korsangere og har nu startet bandet op på ny - han kan simpelt hen ikke lade vær'.

Avian har levet og åndet med George Michaels musik siden sommeren 1995, hvor George Michael Jam for første gang så dagens lys...

Siden har bandet spillet i snit 70 koncerter om året i 7 år, så han må vel regnes for Danmarks eneste rigtige svar på George Michael.

I år 2000 besluttede det daværende George Michael Jam sig for at lægge det gode band op, men Avian fortsatte med at spille George Michaels musik i en "unplugged" udgave med orkesteret "Starpeople".

Nu er efterspørgslen dog blevet så stor, at Avian ikke kan se nogen vej uden om at starte et rigtigt George Michael Jam op igen. Et showorkester, med alle de store numre, soloer og kønne korpiger. Et orkester som spiller de bedste og største hits fra snart 3 årtier. Numre fra de glade 80'er dage og "Wham!" tiden, og op til de nyeste numre fra George Michael's hånd.

- En sikker garanti for fest og fyldte dansegulve !!

George Michael Jam havde sin comeback-debut på Søpavillonen i november 2002, og med mere end 700 mennesker, der bare gik amok over det fantastiske band, er der vist ingen tvivl om, at en stor succes endnu en gang er født på ny !!!

Hør alle de store hits:
Faith, Fast Love, Club Tropicana, Father Figure, I'm Your Man, Young Guns, Starpeople, Too Funky, Killer / Papa Was A Rolling Stone,Everything She Wants, Outside, Freedom 90, Edge Of Heaven, Jesus To A Child samt mange mange flere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på George Michael Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på George Michael Jam

For booking af George Michael Jam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk