Magi i luften

Hits fra 80'erne og 90'erne

Magi I Luften er endnu et i perlerækken, men i modsætning til de de fleste andre jam bands, som koncentrerer sig om een kunstner, sætter Magi I Luften fokus på mange kunstnere inden for en specificeret genre - nemlig danske pop/rock sangerinder i 80´erne og 90´erne.

 

Magi i luften

 

Den fremragende og karismatiske sangerinde Lone Selmer er i front når de fem går på scenen, og sammen leverer de et show på topplan, indeholdende alle de hits man optog på sin lille kasettebåndoptager og sang med på til båndet var helt slidt ned og kørte i ujævne hastigheder. Det er bandet der kan sætte skub i hvilken som helst fest eller arrangement på spillesteder, til byfester, til firmafester eller under mere private forhold, så kridt danseskoene, smør stemmebåndene og forvent: Magi i luften.

Alle musikerne i MAGI I LUFTEN er professionelle unge musikere
som har spillet, indspillet og spiller med bl.a. Lars H.U.G, Stig Rossen, Østkyst Hustler´s, Zoé, Ann-Louise, Kirsten Sigaard, Henrik Strube, Lene Siel og Jesper Lundgård, Bobo Moreno, Ivan Pedersen og Alberte.

MAGI I LUFTEN er:
Lone Selmer: Vocal
Nicolai Teinvig: Guitar & kor
Lars "Danmark" Nielsen: Keyboards & kor
Rune Holberg: Bas
Martin Rimi: Trommer og maskiner

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Magi i luften er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Magi i luften

For booking af Magi i luften ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk