Rigtige mænd

TV-2 Jam

Rigtige Mænd spiller tv-2 musik ned til den mindste detalje, så selv inkarnerede Steffen Brandt fans ikke kan høre forskel.

 

Rigtige mænd

 

Dette er blevet efterprøvet ikke bare ved Rigtige Mænd's utallige koncerter landet rundt, men også ved flere af tv-2's egne koncerter, dels i Pumpehuset (Kbh.), og Kulturhuset (Roskilde), hvor Rigtige Mænd gik på scenen, og leverede ekstranumre for tv-2 ! "Udover den meget vellignende stemme er Thomas Gammelgaard også lang og ranglet ligesom Steffen Brandt, så det lykkedes faktisk for fem af nutidens unge at snyde en god del af de 600 tilskuere i Kulturhuset" - Dagbladet, Roskilde

Rigtige Mænd har spillet lige siden efteråret 1993, og kan i dag opfattes som eksperter inden for området tv-2. Alt bliver serveret identisk i stil med tv-2, og lukker man øjnene kommer man for alvor i tvivl om hvilket orkester der står på scenen.

Rigtige Mænd har erfaring med enhver form for fest ! Musikken henvender sig til hele folket ! Numrene er kendte !
Alle danser til tv-2 hits som; "Lanternen", "Ræven og rønnebærrene", "Be bab a lula", osv. osv. Det kan ikke gå galt !!!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rigtige mænd er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rigtige mænd

For booking af Rigtige mænd ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk