Starpeople

Kopiband

Starpeople spiller vellydende danse-hits, nyere som ældre. Orkesterets størrelse tilpasses efter økonomi og forhold.

 

Starpeople

 

Repertoriet spænder fra Robbie Williams og George Michael til Frank Sinatra og Prince - Starpeople har mange års erfaring med underholdning, og bryster sig af at de fleste af Starpeoples kunder er gengangere eller folk der finder Starpeople per reference. Med mellem 60 og 100 koncerter årligt gennem de sidste mange år, går du ikke forkert med valget af Starpeople som dit fest orkester.

Om orkesteret:
Starpeople findes som udgangspunkt i 4 versioner:

1) Trio til baggrund (kontrabas, westernguitar og sang). Denne konstellation kan spille både til dans og som baggrund. Bruges ofte hvor der er brug for noget stemningsskabende baggrundsmusik, som samtidig giver mulighed for at udvikle sig til noget dansevenligt.

2) Trio til dans (kontrabas, westernguitar og sang) Denne udgave har spillet til rigtig, rigtig mange fester! Selv Langelandsfestivallen har gjort brug af Starpeople Trio. Dog anbefaler vi denne udgave til mindre fester,- gerne op til 50 personer, hvor forholdende ikke egner sig til alt for højt lydniveau, eller hvor musikken har mindre fokus end et større orkester ellers vil have.

3) Starpeople til dans (4 mand) (Bas, guitar, trommer og sang) Denne version af Starpeople er den mest efterspurgte. Vi kan spille til selv meget store fester, og fylder med garanti dansegulvet. Ofte brugt ved firmafester, mærkedage og bryllupper hvor musikken skal have en særlig imponerende effekt.

4) Starpeople hvor du bestemmer størrelsen...
Hvis kunden virkelig vil have noget stort, så kan Starpeople udvides efter dine ønsker. F.eks. med ekstra sangerinde, keyboard spiller, perkussion, blæsere og meget andet. Slutteligt kan Starpeople bestilles som galla festorkester med aktuelle gæstesolister. Vi har bl.a. haft besøg af navne som: Søs Fenger, Søren Sko, James Sampson, Ida Corr og Signe Svendsen. Indhent venligst særskilt tilbud for denne udgave af Starpeople, hvis det er en model der tiltaler...

Musikerne:

Sangeren Rasmus Fjeldsted har medvirket i store teateropsætninger, udgivet cd'er og deltaget i sangkonkurrencer i England for BBC Radio 2. Han er med sin teater- og store live-erfaring garant for kvalitet og underholdningsværdi. Rasmus sætter samtidig, som orkesterleder, en ære i at en aftale bliver overholdt til fulde.

Starpeople's musikere består af et team af unge, fuldtidsbeskæftigede, seriøse og topprofessionelle musiker, der alle hører til blandt Danmarks elite. Mange har aktuelle referencer fra bl.a. Jan Glæsels Orkester (Line 3 show), Safri Duo, samt Nick & Jay. Så kvaliteten er helt i top, hvilket også er Starpeoples varemærke. - Én af os har også været på turné med "Atomic Kitten", "Blue" , "Craig David" og spillet i husbandet til "Brit Awards" i England.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Starpeople er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Starpeople

For booking af Starpeople ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk