Sting Jam

Sting kopiband

Der har i tidens løb været en del Sting / Police kopibands i Danmark, men nu er det ultimative kopiband af Sting / Police blevet en realitet ! Bandet hedder Sting Jam, men har selvfølgelig udover de kendte Sting-numre også alle de store Police-klassikere på repertoiret.

 

Sting Jam

 

Sting Jam har eksisteret i en del år, men er først i efteråret 2001 rigtigt begyndt at optræde på de kendte klubber rundt om i landet - og hvilken kæmpe succes !!!

Årsagen til at Sting Jam på ganske kort tid bare har taget publikum med storm, skyldes ikke mindst at alle musikere i Sting Jam er 110% dedikerede Sting-fans, og gør alle deres yderste til at det bare skal være helt rigtigt !! At bandet så samtidig er forrygende på en scene med en meget powerfuld udstråling, og musikerne også er eminent dygtige, gør jo ikke sagen værre. Sætter man så en sanger som Mikkel Landsdorf i front - ja så er det bare optimalt !!

Bandet skrev i 2001 et brev til selveste Mr. Sting, og vedlagde deres promotion-CD, og fik et meget personligt og varmt tilbagesvar - "At det var da den bedste kopi af ham selv han nogensinde havde hørt"
Bedre anbefaling som kopiband kan man vel nok ikke få.

Sting Jam er virkelig et jamband i topklasse, og når du oplever numre som - If I Ever Loose My Faith - If You Love Somebody - Message In A Bottle - Walking On The Moon - Englishman In N.Y. - Don't Stand So Close To Me - Every Breath You Take - Roxanne m.m. - ja så er du bare solgt !!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sting Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sting Jam

For booking af Sting Jam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk